Обґрунтування пульсових навантажень "годин фізичної культури" в групах продовженого дня з урахуванням динаміки працездатності учнів 8−9 років - Андрій Гаврилюк (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті розкрито механізм урахування особливостей динаміки фізичної працездатності учнів молодшого шкільного віку під час проведення фізкультурних занять.