DIDACTICA PENTRU ADULŢI DIN PERSPECTIVĂ MOTIVAŢIONALĂ - USM ADMIN (Moldova State University, 2008)
Actualmente este atestată expansiunea topicii educaţiei permanente, explicată prin raţiuni de natură socială şi economică.