L'autoavaluació en els treballs pràctics - Pietat Casadevall Bruguera (Universitat Autònoma de Barcelona, 2007)
Es presenta un instrument perquè l'alumnat reflexioni i millori l'aprenentatge de les habilitats prò-pies del treball pràctic i s'explica el procés seguit en la seva elaboració.