RELAȚIA DINTRE DEZIRABILITATEA SOCIALĂ ȘI MOTIVAȚIA SPRE SUCCES LA STUDENȚI - USM ADMIN (Moldova State University, 2019)
Cercetarea dezirabilității sociale în dependență de motivația spre succes este deosebit de actuală și importantă în condițiile schimbării valorilor în societate și orientării deosebite a oamenilor spre obținerea succesului în carieră. Vârsta studenției fiind critică în privința viitorului de succes al individului, prezintă oportunitatea ideală pentru a examina relația dintre tendința persoanei de a se prezenta într-o lumină favorabilă și motivația ei de a deveni o persoană de succes. Cuvinte-cheie: motivație, succes, dezirabilitate socială, amăgire de sine, managementul impresiilor, utilitate socială.