Laudacja ku czci Profesora Zygmunta Baumana z okazji uroczystości nadania godności doktora honoris causa Dolnośląskiej Szkoły we Wrocławiu - Zbigniew Kwieciński (University of Lower Silesia, 2017)
Brak abstraktu.