Terapii antiîmbătrânire - Ana Maria Alexandra Stănescu (Amaltea Medical Publishing House, 2019)
Devenite la modă, terapiile antiîmbătrânire au ajuns să aibă rezultate extraordinare. Dintre terapiile antiîmbătrânire nechirurgicale, sunt disponibile mai multe proceduri şi se încearcă dezvoltarea cât mai multor tehnologii noninvazive sau minimum invazive. Procedurile actuale disponibile au rezultate impresionante, iar cercetările curente pentru noi tehnologii în acest domeniu sunt promi ţătoare.