El perfil de les competències professionals del professorat de l'ESO - Zoia Bozu (Universitat Autònoma de Barcelona, 2009)
Avui més que mai la professió de la docència afronta diversos reptes. I un d'ells és la formació per competències. Són molts els estudis, les investigacions i les experiències que s'han produït o s'estan produint i circulant en el nostre medi professional sobre aquesta temàtica. El propòsit d'aquest article es proporcionar una recopilació teòrica i reflexiva sobre la temàtica de les competències professionals del professorat de l'ESO.