Особливості змісту навчальної програми «Англійська мова та література» в Гонконзькому університеті (КНР) - Олена Смолярчук (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Смолярчук О. Ф. Особливості змісту навчальної програми «Англійська мова та література» в Гонконзькому університеті (КНР). У статті розглянуто питання змісту навчальної програми та дисциплін для підготовки майбутніх філологів-бакалаврів на факультеті англійської мови в Гонконзькому університеті (КНР). Представлено вибір спеціальностей, вимоги до вступу та першого року навчання, перелік предметів з ознайомлювальних та поглиблених курсів для спеціальності «Англійська мова та література» з розподілом кредитів на кожний предмет, а також розглянуто перелік предметів і зазначено кількість кредитів з курсів для написання дипломної роботи. Запропоновано використання досвіду професійної підготовки філологів-бакалаврів англійської мови в Гонконзькому університеті (КНР) з метою вдосконалення підготовки таких фахівців у вищих навчальних закладах України.