Основні чинники розвитку організаційної культури загальноосвітнього навчального закладу в умовах інноваційного освітнього середовища - Віра Миколаївна Усатенко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2017)
У статті здійснено аналіз останніх досліджень і публікацій вітчизняних та зарубіжних науковців у сфері управління розвитком організаційної культури загальноосвітнього навчального закладу. Обґрунтовано необхідність розвитку організаційної культури загальноосвітнього навчального закладу в умовах модернізації освітньої галузі. Висвітлено різні підходи до управління нноваційною діяльністю та умови її успішного здійснення. Охарактеризовано основні чинники озвитку організаційної культури загальноосвітнього навчального закладу в умовах інноваційного освітнього середовища.