Antibiotic Therapy for Acute Bacterial Respiratory Diseases in Children - Ye.I. Yulish (Zaslavsky O.Yu., 2014)
У роботі наведені дані щодо вибору та раціонального використання антибіотиків при лікуванні у дітей гострих респіраторних захворювань, викликаних різними етіологічно значущими мікроорганізмами.