Com podem preveure la caiguda dels arbres a causa del vent? - Francisco M. Sánchez Guerrero (Universitat Autònoma de Barcelona, 2015)
Un dia la Maria (9 anys) va preguntar: "Mestre, com podem preveure la caiguda dels ar-bres a causa del vent i la pluja?" Respondre aquesta pregunta ha implicat i compromès a tota l'escola, a la comunitat educativa i al municipi en general. També ha estat un projecte destacat al Portal Xtec i ha aparegut en diferents programes de televisió, de ràdio i a la premsa. La construcció d'una estació meteorològica equipada emprant materials reutilit-zats i/o de baix cost, el disseny i l'elaboració d'un mapa de perillositat, que ha incorporat a Campredó al Google Maps, una conferència científica i la participació a la web del meteo-ròleg, Alfred Rodríguez Picó, són activitats destacades d'aquest projecte.