Die gebruik van die Delphi-tegniek vir die ontwikkeling van kriteria vir die beoordeling van kurrikula vir transkulturele verpleging - Susanna CD Zeelie; Heilie Uys (AOSIS, 1996)
Nursing professionals need specific training to be empowered to render culture congruent care. In this article, criteria regarding transcultural nursing content for inclusion in nursing curricula are drafted. Opsomming Verpleegkundiges benodig spesifieke opieiding om bemagtiging vir die lewer van kultuur-kongruente sorg te ontvang. In hierdie artikel word kriteria rakende transkulturele verpleegkundige inhoud vir insluiting in Verpleegkunde kurrikulu opgestel. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.