Педагогічні умови оптимізації морального виховання молодших школярів засобами етнопедагогіки кримськотатарського народу - Зарема Асанова (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті розкриваються педагогічні умови оптимізації морального виховання молодших школярів засобами етнопедагогіки кримськотатарського народу.