ویژگی‎های روان‌سنجی نسخۀ فارسی "مقیاس لذت، خودکارآمدی و حمایت اجتماعی فعالیت جسمانی در کودکان" - احمد نیک‌روان; ولی‌الله کاشانی; زهرا قلی‌زاده (Sport Sciences Research Institute, 2017)
هدف از پژوهش حاضر، تعیین روایی و پایایی نسخة فارسی مقیاس لذت، خودکارآمدی و حمایت اجتماعی فعالیت جسمانی کودکان بود. بدین‌منظور، 300 کودک ورزشکار (135‌ پسر و 165 ‌دختر)‌ نسخۀ فارسی مقیاس لذت، خودکارآمدی و حمایت اجتماعی فعالیت جسمانی کودکان را‌ تکمیل نمودند. نتایج با استفاده از آمار توصیفی (میانگین و انحراف استاندارد) و آمار استنباطی (تحلیل عاملی تأییدی، آلفای کرونباخ و ضریب هم‌بستگی درون‌طبقه‏ای) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تحلیل عاملی تأییدی حاکی از آن است که میزان شاخص نیکویی برازش و نیکویی برازش تطبیقی بالاتر از (90/0) می‏باشد که در این پرسش‏نامه هر چهار عامل تأیید شده است. علاوه‌براین، نتایج ضریب آلفای کرونباخ و ضریب هم‌بستگی درون‌طبقه‎ای نشان می‌دهد که مقیاس لذت، خودکارآمدی و حمایت اجتماعی فعالیت جسمانی کودکان دارای ثبات پاسخ درونی (0.75