بررسی عوامل مؤثر بر بهبود الگوسازی ورزشکاران در فضای مجازی - مجتبی احمدی; محمد علی نودهی; علیرضا تبریزیان بروجنی (Sport Sciences Research Institute, 2020)
پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل مؤثر بر الگوسازی ورزشکاران در فضای مجازی طراحی و اجرا شد. پژوهش حاضر از نوع پژوهشهای توصیفی تحلیلی بود که به‌صورت میدانی انجام شد. همة خبرگان و اساتید دانشگاهی که در حوزة مسائل رسانهای و الگوسازی تخصص کافی را داشتند، جامعة آماری این پژوهش را تشکیل دادند. ابزار گردآوری اطلاعات در پژوهش حاضر شامل پرسشنامة پژوهشگرساخته با توجه به الگوی سهشاخگی بود. به‌منظور رتبهبندی عوامل از روش الکتره استفاده شد. تمامی روند تجزیهوتحلیل دادههای پژوهش با استفاده از نرم‌افزار الکتره انجام شد. در این پژوهش پس از بررسیهای انجام‌شده، 17 عامل مؤثر بر بهبود الگوسازی ورزشکاران در فضای مجازی شناسایی شد. با توجه به نتایج مشخص شد که ایجاد بانک اطلاعاتی در ارتباط با ورزشکاران اخلاقی و ارزشی کشور با چیرگی 15، ایجاد برخی سیاستهای تشویقی به‌منظور ترغیب ورزشکاران برای الگوسازی در فضای مجازی با چیرگی 14 و برگزاری همایشهای ملی با حضور ورزشکاران اخلاقی و ارزشی با چیرگی 13، مهمترین عوامل مؤثر بر الگوسازی ورزشکاران در فضای مجازی بودند. بنابراین مشخص شد که؛ الگوسازی ورزشکاران در فضای مجازی باید به صورت ویژه مورد بررسی قرار گیرد.