ارزیابی حوزه‌های مدیریت استراتژیک ادارات ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی - رباب یداله زاده; میر محمد کاشف; حسن محمدزاده (Sport Sciences Research Institute, 2014)
مدیریت استراتژیک یکی از موضوعات اساسی مدیریت امروز است. با توجه به تغییرات محیطی که در حال حاضر شتاب زیادی گرفته است و پیچیده شدن تصمیمات سازمانی، لزوم بهکار گیری برنامه‌ای جامع برای مواجهه با این‌گونه مسائل بیشتر از گذشته ملموس می‌شود. پژوهش حاضر به ارزیابی حوزه‌های مدیریت استراتژیک ادارات ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی می‌پردازد. آزمودنی‌های این پژوهش را 47 نفر از مدیران و معاونان ادارات ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی تشکیل می‌دهند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامۀ استاندارد ویک گلیجیوس به نام «تعیین نیاز به بهبود در حوزه‌های استراتژیک» بود که استادان مدیریت روایی آن را تأیید کردند و پایایی آن با آلفای کرونباخ 81% بهدست آمد.روش تحقیق توصیفی از نوع تحلیلی است که به‌صورت پیمایشی اجرا شد. برای تجزیه و تحلیل داده‌ها از آمار توصیفی (انحراف معیار، میانگین، فراوانی)و آمار استنباطی (آزمونt تک نمونه‌ای) استفاده شده است.یافته‌های پژوهش نشان داد درجۀ تحقق حوزه‌های فرهنگ، اطلاعات، منابع مدیریت استراتژیک ادارات ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی در حد مطلوب قرار ندارند (05/0p