Мотивація до навчання як педагогічна умова формування крос-культурної компетентності майбутніх економістів-аграріїв - О. С. Резунова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Резунова О. С. Мотивація до навчання як педагогічна умова формування крос-культурної компетентності майбутніх економістів-аграріїв. У статті розкрито значення мотивації до навчання як педагогічної умови формування крос-культурної компетентності майбутніх економістів-аграріїв.