Сучасні вимоги до професійної підготовки майбутнього вчителя початкових класів в умовах інформатизації освіти - Ірина Володимирівна Онищенко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2016)
Онищенко І. В. Сучасні вимоги до професійної підготовки майбутнього вчителя початкових класів в умовах інформатизації освіти. У статті з'ясовано особливості впливу інформатизації вищої педагогічної освіти на процес професійної підготовки майбутнього вчителя початкових класів. Визначено основні професійно значущі якості сучасного вчителя початкової школи. Обґрунтовано сучасні вимоги до професійної підготовки майбутнього вчителя початкових класів в умовах інформатизації освіти.