Сучасні підходи до підвищення якості навчання англійській мові студентів ВНЗ в умовах глобалізації - Tetiana Borova (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2013)
У статті подано обґрунтування поняття «управління знаннями» як ефективного підходу до організації навчально-виховного процесу у контексті підвищення якості навчання англійській мові студентів ВНЗ. Розглянуто шляхи підвищення якості вищої освіти у інформаційному суспільстві. Схарактеризовано основні тлумачення понять «управління знаннями», «знання». Показано методики «управління знаннями» для студентів ВНЗ. Визначено засоби підвищення якості навчання англійській мові студентів немовних спеціальностей в інформаційному суспільстві.