A Multidisciplinary Approach to Treating Obesity in a Community Health Centre - Kovač Blaž Milena; Švab Igor (Sciendo, 2015)
Izhodišča. Namen raziskave je bil opredeliti kratkoročno in dolgoročno uspešnost programa glede na vztrajanje v njem, ITM, vrednost krvnega sladkorja, holesterola in krvnega tlaka pri udeležencih, ki so program zaključili. Želeli smo tudi opredeliti dejavnike, ki napovedujejo vztrajanje v programu.