GRID : una xarxa europea per a la bona pràctica en l'ensenyament de les ciències - Sibylle Moebius (Universitat Autònoma de Barcelona, 2007)
Presentació del projecte GRID, per a identificar i promoure la innovació en l'educació de les ciències a Europa.