Послідовність оволодіння видами семиборства та особливості технічної підготовки семиборок - Інна Асаулюк; Клавдія Козлова; Світлана Дмитренко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Уміщено матеріали, які розкривають послідовність освоєння видів семиборства та особливості технічної підготовки семиборок.