Виховний вплив інформаційних технологій на особистісний розвиток учнів - Марина Коваль (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Коваль М. М. Виховний вплив інформаційних технологій на особистісний розвиток учнів. У статті розкривається проблема підготовки підростаючого покоління до повноцінної, плідної життєдіяльності, в умовах розвитку школи нового рівня з використанням  інформаційних технологій у навчально-виховному процесі як засіб збереження неповторності й унікальності кожної дитини, готової до саморозкриття, запровадження нових інформаційних технологій в освітню галузь, у систему виховання особистості в сучасному світі при повному доступі до інформатизації.