ПЕРСПЕКТИВЫ РЕФОРМЫ УЧРЕЖДЕНИЙ ИНТЕРНАТНОГО ТИПА - USM ADMIN (Moldova State University, 2007)
Articolul prezintă reflecţii asupra sistemului rezidenţial din Republica Moldova privind copiii în dificultate şi tendinţele actuale de reformare a acestuia cum ar fi: situaţia instituţiilor rezidenţiale din Republica Moldova, influenţa instituţiei asupra educaţiei copiilor orfani şi rămaşi fără îngrijirea părinţilor, perspectivele modificărilor concepute, multitudinea de aspecte şi rezultatele aşteptate de către autorii reformelor.