La utilització de WebQuest i de Sistemes de Resposta Interactiva en l'assignatura Investigació de Mercats - Mª Dolores Delso Aranaz; Ana Garrido Rubio; Blanca Isabel Hernández Ortega; Teresa Montaner Gutiérrez (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2010)
Aquest treball té com objectiu estudiar la importància d'implantar metodologies docents centrades en les noves tecnologies de la informació i comunicació (TIC), amb la finalitat de potenciar la participació de l'estudiant i de millorar els seus resultats d'aprenentatge. Concretament,aprofundirem en el disseny d'una WebQuest i en l'ús de Sistemes de Resposta Interactiva en l'assignatura Investigació de Mercats. Els resultats obtinguts serviran de base per a dissenyar les guies i metodologies docents de les assignatures de l'àrea de Comercialització i Investigació de Mercats en els nous estudis de grau.