Construint la visió sistèmica del cos humà a partir de la lectura crítica d'una controvèrsia socio-científica - Ana Maria Domènech; Conxita Màrquez (Universitat Autònoma de Barcelona, 2013)
En aquest article es mostra el desenvolupament d'una activitat, realitzada a 3r d'ESO i 1r de batxillerat per treballar la visió sistèmica del cos humà a través de la lectura crítica de la entrevista d'un farmacèutic publicada a un diari. L'activitat vol promoure el desenvolu-pament d'aquest coneixement científic i la capacitat per analitzar una controvèrsia socio-científica de manera fonamentada.