Професійна підготовка майбутніх викладачів економіки на основі групової взаємодії - Oksana Sarkisova (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2015)
В статті аргументовано необхідність використання групової взаємодії у професійній підготовці майбутніх викладачів економіки. Здійснено аналіз стану професійної підготовки майбутніх викладачів економіки. Продемонстровано важливість формування і розвитку соціальних якостей як у майбутніх викладачів економіки, так і у майбутніх фахівців економічного профілю. Висвітлено особливості професійної підготовки майбутніх викладачів економіки в непедагогічному вищому навчальному закладі. Розглянуто особливості підготовки викладачів економіки та економічної підготовки викладачів у класичних педагогічних університетах. Акцентовано увагу на необхідність підготовки майбутнього вчителя до організації взаємодії різних рівнів. Рекомендовано організовувати групову взаємодію між учасниками навчально-виховного процесу для підвищення ефективності професійної підготовки майбутніх викладачів економіки.