Активізація пізнавальної діяльності майбутніх учителів початкових класів - І. О. Талаш (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Талаш І. О. Активізація пізнавальної діяльності майбутніх учителів початкових класів. У статті зроблено спробу окреслити шляхи активізації пізнавальної діяльності студентів психолого-педагогічного факультету у процесі впровадження модульно-рейтингової технології навчання.