Вікова динаміка розвитку спритності у дітей шкільного віку - Ігор Бакіко; Леонід Носарчук; Тамара Свенцицька (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Розглядається вікова динаміка розвитку спритності у дітей шкільного віку. Визначено, що спритність залежить від вікових, індивідуальних та статевих ознак дитини.