Педагогічні аспекти в науковій діяльності Іммануїла Канта - І. І. Гаврищак (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Гаврищак І. І. Педагогічні аспекти в науковій діяльності Іммануїла Канта Статтю присвячено дослідженню педагогічної діяльності відомого німецького філософа І. Канта, особливу увагу приділено трактату «Про педагогіку», виокремлено концептуальні засади педагогічних положень твору, здійснено аналіз викладацької діяльності німецького філософа.