ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ВНЗ - Б.М. БУРЛІМОВА; К.М. ЯСЛИНСЬКА (Alfred Nobel University Publisher, 2018)
У статті розглядаються питання про застосування нових інформаційних технологій; інноваційні процеси в організації навчання та педагогічні методології. Сучасні відповіді на питання, чому вчити і як вчити, методика і дидактика навчання іноземних мов. Також подано види і переваги інтерактивних методів, як однієї з форм інноваційного навчання. Використання Інтернету, аудіо- та відеозанять, метод проектів, розглядаються новітні smart-технології, що застосовуються в процесі навчання іноземних мов. Такі технології, як вебінари, соціальні мережі та навчальні програми, доповнюють традиційні методи навчання, підвищують мотивацію студентів до навчання, розкривають інтелектуальний і творчий потенціал студентів.