Формування творчої компетентності майбутнього вчителя початкових класів у процесі професійної підготовки - І. В. Онищенко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Онищенко І. В. Формування творчої компетентності майбутнього вчителя початкових класів у процесі професійної підготовки. У статті розглянуто проблему формування творчої компетентності майбутнього вчителя початкових класів, визначено сутність, структуру, умови та шляхи формування творчої компетентності майбутнього вчителя початкової школи у процесі фахової підготовки.