Screening and Registering Patients with Asthma and Copd in Slovenian Primary Care: First Results / Presejanje In Registriranje Bolnikov Z Astmo In Kopb V Referenčnih Ambulantah Družinske Medicine: Prvi Rezultati - Poplas-Susič Tonka; Švab Igor; Klančar Darinka; Petek Davorina; Vodopivec-Jamšek Vlasta; Bulc Mateja; Kersnik Janko; Petrovski Beáta Éva (Sciendo, 2015)
Uvod. Namen študije je predstaviti projekt Ministrstva za zdravje, referenčne ambulante, ki poteka v Sloveniji, in prikazati rezultate obravnave bolnikov z astmo in KOPB s strani tima, ki je dopolnjen in ga sestavljajo zdravnik, diplomirana medicinska sestra in zdravstveni tehnik.