Gratulerer til en sprek 70-åring! - Ingvild Kjerkol (Norsk Forening for Epidemiologi, 2022)
Kreftsaken vekker et sterkt engasjement hos mange av oss. Det berører oss som venner, pårørende eller som pasienter. Kreftregisteret har ivaretatt det store engasjementet for kreftsaken og omsatt det til innsats. Det er derfor med stor glede jeg hilser Kreftregisteret på 70-års dagen.