DEZVOLTAREA CAPACITĂȚILOR ANTREPRENORIALE LA ELEVII CLASELOR PRIMARE - Raluca RĂŢOI (Moldova State University, 2018)
În prezentul articol se descrie importanța dezvoltării capacităților antreprenoriale prin dezvoltarea creativității, dar și a altor componente (inițiativă și responsabilitate, lucru în echipă, toleranță pentru eșec, încredere în sine și optimism, independență, dorința de a câștiga, rezolvarea problemelor, determinare și perseverență), începând cu clasele primare, pentru a dezvolta la viitorii adulți o gândire economică într-o societate în continuă schimbare. DEVELOPMENT OF ENTREPRENEURIAL CAPACITIES IN PRIMARY CLASSES This article describes the importance of developing entrepreneurial capabilities by developing creativity and other components (initiative and responsibility, teamwork, tolerance for failure, self-confidence and optimism, independence, willingness to win, problem solving, determination and perseverance) with primary classes to develop future adults an economic thinking in a constantly changing society.