Моделювання дидактичного процесу в ході вивчення географії учнями загальноосвітньої школи - Н. А. Ковчин (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
Розкриття доцільність моделювання географічної освіти як важливого чинника оптимізації навчально-виховного процесу в загальноосвітній школі.