تعیین مدل معادلات ساختاری ارتباط بین جو انگیزشی مربیان با دست یابی به هدف فوتبالیست های باشگاه های استعدادیابی شهر مشهد - رامین ایرجی نقندر; کیوان مشیری; محمد خبیری (Sport Sciences Research Institute, 2015)
هدف از انـجام این پژوهش، تعیین مدل معادلات ساختاری ارتباط بین جـو انگیزشی با دستیابی به هدف بود. جامعۀ آماری این پـژوهش را فوتبالیستهای باشگاههای استعدادیابی (پرسپولیس، پیشگامان، سایپا، ابومسلم و ذوب آهن) در شهر مشهد تشکیل میدادند. نمونۀ آماری برابر با 217 نفر برآورد شد که پس از توزیع و جمع‌آوری پرسش‌نامهها، در‌نهایت 205 پرسش‌نامه کامل بود و مورد تجزیه و تحلیل نهایی قرار گرفت. نتایج نشان داد بین جو انگیزشی با دستیابی به هدف، رابطۀ مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد که جو انگیزشی تسلط و جو انگیزشی اجرا، واجد شرایط پیشبینی دستیابی به هدف بازیکنان میباشند. به‌نظر میرسد که تقویت انگیزش بازیکنان از سوی مربیان میتواند تأثیر مثبتی بر دستیابی به هدف بازیکنان داشته و شرایط بهبود عملکرد آن‌ها را فراهم آورد.