Procés de digitalització d'un projecte de Física contextualitzada de batxillerat - Luisa Herreras; Josep Olivella (Universitat Autònoma de Barcelona, 2012)
La Física en Context és un projecte que proposa una nova metodologia per a l'ensenyament de la Física de Batxillerat basada en contextos. En aquest article es fa una revisió de com ha evolucionat aquest projecte fins arribar al format digital actual, com s'està aplicant actualment i quines són algunes de les dificultats que es troba el professorat que aplica aquest projecte.