Формування естетичного ставлення до природи як необхідна складова екологічного виховання - Галина Котлярчук (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
В статті проаналізовано ефективність екологічного виховання за умови формування естетичного ставлення до природи. Розглядається важливість педагогічного впливу в процесі навчання і виховання на формування екологічної культури учнів та естетичне ставлення до природи.