Inspira 1 2013 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2013)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 1, 2013. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Marit og Sigbjørn Skadevirkning av oksygenbehandling: Lene Finsrud "Med hjertet på rett plass": Heidi Hoddevik, Fred Olav Omholt og Rainer A. Domogalla Systematisk mobilisering av respiratorpasienter: HiNT / HNT Peroperativ væskebehandling: Kristin Iløkken og Øistein Tønset Videreutdanning i prehospitalt arbeid: Ellen Marie Lunde ALNSF - nytt NSFLIS - nytt