Situacions d'Aprenentatge. Idees per al desplegament curricular de les ciències - Jordi Domènech Casal (Universitat Autònoma de Barcelona, 2022)
Es descriuen marcs didàctics per a l'ensenyament de les ciències i la seva connexió amb diferents tipus de Situacions d'aprenentatge. Per facilitar el seu desplegament amb el nou currículum, es proposen orientacions per al disseny de les Situacions en base a la demanda, l'escenari i els continguts. Es discuteixen diverses components (alineació d'objectius d'aprenentatge i disseny, interdisciplinarietat, avaluació, orientació crítica...) i es proposen exemples i marcs bibliogràfics per a cada tipus de Situació d'Aprenentatge.