Комп'ютерні технології як системотвірний чинник переходу до інклюзивного навчання осіб із порушеннями зору. - Ю. Й. Тулашвілі (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Тулашвілі Ю. Й. Комп'ютерні технології як системотвірний чинник переходу до інклюзивного навчання осіб із порушеннями зору. У статті розглянуто роль у навчанні людей із порушеннями зору сучасних інформаційних комп'ютерних технологій, а також застосування їх у процесі професійної підготовки студентів обмеженими можливостями в умовах інклюзивного навчання.