Дијалектика и интуиција у доба виртуелне реалности - Златко Павловић (Pedagogical society of the Republic of Srpska, 2022)
Приказ књиге: Богојевић, С. (2020). Дијалектика и интуиција у доба виртуелне реалности. Филозофски факултет Универзитета у Бањој Луци.