КРИЗА ФАХОВОГО НАВЧАННЯ ЯК ПІДҐРУНТЯ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ СТУДЕНТІВ - О. П. Сергєєнкова; О. А. Столярчук (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2017)
У роботі надано характеристику феномену емоційного вигорання студентів, виокремлено його чинники, симптоми та типову динаміку. На підґрунті аналізу змісту інтерв'ювання студентів зафіксовано зв'язок між кризами фахового навчання та емоційним вигоранням. Встановлено, що ускладнення умов навчально-професійної діяльності студентів у поєднанні з їх сенситивними особистісними характеристиками провокує деструктивний перебіг кризи фахового навчання у формі емоційного вигорання.