بررسی انتظارات اساتید از آموزش درس زبان تخصصی پرستاری در مقطع کارشناسی - یوسف رجبی; مجید فرهیان (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2021)
هدف پژوهش حاضر بررسی انتظارات اساتید از آموزش درس زبان تخصصی و کاوش در نظر آنها در خصوص این دوره درسی بود. روش پژوهش حاضر پیمایشی و جامعه آماری این مطالعه شامل 57 نفر از اساتیدی بود که در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، کردستان و ایلام زبان تخصصی را تدریس می کردند. جهت گردآوری داده‌ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. مقدار پایایی پرسشنامه محقق ساخته 0/74 بود. یافته‌ها نشان داد که اساتید انتظار داشتند درک متون تخصصی مهمترین هدف دوره زبان تخصصی باشد و فراگیری دستور زبان مورد توجه کمتری قرار گیرد. همچنین نظرات اساتید  که از طریق پرسشنامه گردآوری گردید حاکی از آن بود که در دوره های فعلی توجهی به مهارتهای ارتباطی نمیشود. افزون بر این، اساتید معتقد بودند که کلاس های این دوره درسی شلوغ بوده و وضعیت آموزش به شکل فعلی قابل قبول نیست. در ضمن با توجه به گزارش شرکت کنندگان، از نرم افزارهاو آزمایشگاههای زبان بهره گرفته نمیشود. نتایج پژوهش حاکی از اهمیت بالای توجه به مهارتهای ارتباطی علاوه بر درک مطلب و فراگیری معنای لغات و اصطلاحات برای دانشجویان پرستاری می باشد. با این رویکرد، ضروری است که دورههای درسی زبان تخصصی مورد بازنگری جدی قرار گرفته و مبانی نظری روزآمد مورد توجه قرار گیرند.