Сутність системного підходу при проектування самостійної роботи студентів як інтелектуального фактору навчання - І. С. Зоренко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2021)
У статті розкрито сутність системного підходу припроектуванні самостійної роботи студентів як інтелектуального фактору навчання.