Farklı kendinden adeziv yapıştırma simanlarının IPS e-max cam seramik restorasyonların mikrosızıntı değerleri üzerine etkisi - Fehmi Gönüldaş; D. Derya Öztaş; Selim Erkut; Ali Karahanoğlu; Serdar Polat (Ankara University, 2014)
Farklı Kendinden Adeziv Yapıştırma Simanlarının IPS e-max Cam Seramik Restorasyonların Mikrosızıntı Değerleri Üzerine Etkisi.