Аналіз науково-дослідницьких робіт комп'ютерної тематики учнів-членів Малої академії наук України у Хмельницькій області - Oleh Sukhovirskyi (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2011)
В статті проаналізовано результати досліджень, представлених на ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у Хмельницькій області. Описано найпоширеніші помилки в роботах та запропоновані рекомендації щодо їх уникнення. Зроблено висновок про тенденції розвитку шкільної інформатики.