Освітнє середовище як чинник професійної підготовки вчителя музики - Вікторія Красна (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті проаналізована проблема використання потенційних можливостей середовища у процесі професійної освіти.