Inspira 4 2017 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2017)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 4, 2017. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Therese og Paula Skriveseminar på Lesvos: Sigbjørn Flatland Sepsis hos eldre: Maria Thune og Ann-Chatrin Leonardsen Antikoagulasjonsbehandling og akutt kirurgi: Kristoffer Andresen, Dan Atar, Erik Gjertsen, Svein Roseth, Odd Erik JohansenBoehringer Ingelheim Doktorgrad om smerter hos intensivpasienter: Vivian Nystrøm Hva Mastergradskompetanse kan bidra med i klinisk praksis: Bente Skogaas og Berit Taraldsen Aktivitetskalender Polynevromyopati hos intensivpasienter: Linh My Chau, Anne-Mette Nygaard, Ann-Chatrin Leonardsen ALNSF - nytt NSFLIS - nytt